Facebook
Jeugdklup John F. Kennedy Velden Jeugdklup John F. Kennedy Velden
Terug naar activiteiten

Groepsavonden

Iedere week verzorgen de eigen leiding op 4 vaste avonden allerlei activiteiten tijdens de groepsavonden voor onze leden waarbij sport, spel en creativiteit voorop staan. Dit doen zijn tijdens alle schoolweken en dat zijn er zo’n 40 per jaar. Belangrijk om te weten is dat dit alles niet competitief is. De groepsavonden duren anderhalf uur en beginnen vanaf 18.30 uur. De aanvangstijd is afhankelijk van de leeftijd van de groep.

De leiding past het programma van de groepsavonden aan op de leeftijd van de kinderen. Gezorgd wordt voor voldoende afwisseling. Dit kan variëren van knutselen voor Pasen of lampionnen maken voor Sintermerte. Wordt het weer beter dan zijn we zo veel mogelijk buiten te vinden in het bos, lopen we een speurtocht en spelen we waterspellen wanneer het echt heet wordt!

In onze gymzaal spelen we pionnenvoetbal of trefbal wanneer het te koud is buiten. Natuurlijk wordt er ook voor wat lekkers gezorgd!

De groepsindelingen worden ieder seizoen ingedeeld door werkgroep hoofdleiding: Anne Huisman en Maarten Jansen. Zij houden hierbij niet alleen rekening met de leeftijd van de kinderen. Ze letten ook op de schoolklassen van de kinderen, wie zijn hun vriendjes en hun vriendinnetjes en hoe komt de indeling het beste uit met sport of andere activiteiten.

Voor vragen of meer informatie kunnen jullie altijd terecht bij de werkgroep hoofdleiding via de contact pagina. Anne en Maarten zullen zo snel mogelijk jullie vragen beantwoorden!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!