Facebook
Jeugdklup John F. Kennedy Velden Jeugdklup John F. Kennedy Velden
Terug naar activiteiten

Proefkamp

Ieder seizoen organiseren wij in het voorjaar een weekendje weg voor onze leden. Wij noemen dit het “proefkamp”. Waarom? Leden die nog nooit mee zijn geweest met ons zomerkamp kunnen zo oefenen om een aantal dagen van huis te zijn als voorproefje op dat grote, spetterende zomerkamp. Het proefkamp vindt plaats in een blokhut van een andere jeugdvereniging in regio Noord-Limburg onder het toezicht van de eigen groepsleiding en staat bomvol met activiteiten.

Zomerkamp

Het seizoen sluiten wij ieder jaar af met een spetterend zomerkamp in de eerste week van de basisschoolvakantie. Op een kampterrein in de regio Noord-Limburg bouwt de leiding een groot tentenkamp. Daar verblijven de kinderen onder begeleiding van de eigen groepsleiding van zondag tot met vrijdag. De gehele week worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals speurtochten, sportdagen en creatieve knutselprojecten. Op vrijdagavond komen de ouders hun kinderen zelf ophalen en kunnen zij horen en zien welke avonturen hun kinderen die week hebben beleefd.

Een ervaren kookstaf kookt voor ons de gehele week allerlei lekkere dingen. Wat denk je van wentelteefjes voor lunch of echte kampschnitzels als avondeten?

Omdat er in het bos geen toilet staat, nemen wij ons eigen toilet mee. Zo kan iedereen gewoon naar de wc, net als thuis!

Na opgave krijg je een kampboekje thuis in de brievenbus met alle benodigde informatie over het kamp.

Heb je vragen? Vraag het je groepsleiding of neem contact met ons op!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!